Acne behandeling

Acne, een erg vervelend en soms zelfs pijnlijk huidprobleem!

Wat is acne precies?

Acne is een aandoening aan de talgklieren. De meest voorkomende vorm van Acne is Acne vulgaris. Deze vorm van AcnAcne facial care teenager woman squeezing pimplee komt meestal voor tijdens de pubertijd. De plaatsen waar Acne het meest voorkomt is op het gelaat, borst, rug, nek en schouders. Acne ontstaat doordat er meer en dikker talg wordt geproduceerd dan normaal. Door het dikker worden van talg kan dit moeilijker worden afgevoerd. Bacteriën op de huid zetten het talg om in vrije vetzuren, hierdoor ontstaan de ontstekingen.

Gelukkig kunnen we hier wat tegen doen!

Wat kunnen we er tegen doen?

Ik ben een Acne specialist en geef speciale Acne behandelingen. De behandeling bestaat uit verschillende stappen. We beginnen met een intake gesprek, hier bespreken we het voedingspatroon en de manier waarop de huid dagelijks verzorgd word. Ook ga ik hier de huid goed bekijken. Zodra dit gebeurt is gaan we het behandelplan bespreken. Dan bespreken we welke verzorging het beste bij de huid past en hoe dit toegepast kan worden. Dan kunnen we starten met de behandelingen.

De behandeling bestaat uit:

  • Het reinigen van de huid
  • Een diepte reiniging
  • Het behandelen van oneffenheden zoals puistjes en mee-eters
  • Een masker
  • De passende verzorging

Wat zijn hiervan de kosten?

Aangezien ik een geregistreerd  Acne specialist ben kan de behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. Ik maak dan een factuur van de behandelingen en deze kunt u indienen bij uw zorgverzekering. Hoeveel en of u de behandeling vergoed krijgt kunt u navragen bij uw zorgverzekeringsmaatschappij.

De prijs per behandeling bedraagt €45,50,-

Zodra u besluit een kuurbehandeling te doen van 10 behandelingen krijgt u 10% korting op het gehele bedrag.